Cover
»«
Gepubliceerd op
04.11.2021
Auteur
Rita Geukens fso
Locatie
Geluwe

AANBIDDINGSFESTIVAL

Het Festival “Venite Adoremus” houdt 11 doorlopende dagen en nachten van aanbidding in georganiseerd op verschillende plaatsen. De deelnemers zijn parochies alsook religieuze gemeenschappen en zelfs rusthuizen. Elke plaats schrijft zich idealiter voor een dag of een hele nacht in, maar het kan ook voor een kortere tijd.

We zijn graag ingegaan op de vraag om deel te nemen aan het mooie initiatief "Venite Adoremus" dat ook dit jaar plaats vond. Van 10 tot 21 november werd er op vele plaatsen in Vlaanderen en Wallonië, in kapellen en kerken aanbidding gehouden voor het Allerheiligste Sacrament, in voorbereiding op het Hoogfeest van Christus Koning.

ln samenwerking met de priesters en parochieverantwoordelijken nodigden we op donderdag 18 november de gelovigen uit om tussen 14 en 17 u even tijd te maken voor een korter of langer moment van aanbidding in de parochiekerk van Geluwe. Daarvoor mochten we de prachtige monstrans van de parochie gebruiken. Een mooi aantal gelovigen ging graag in op de uitnodiging om deze tijd aan de Heer te schenken. Om 17 u werd de aanbidding afgesloten met een eucharistieviering, opgedragen door E.H. pastoor em. Guido Marchand

Meer info vindt je op de website

www.veniteadoremus.be